Natječaj za Uskrs fest 2016.

Odbor Hrvatske biskupske konferencije za mlade i Hrvatski katolički radio raspisali su natječaj za nove skladbe koje će biti izvedene na Uskrs festu 2016. koji će se održati 3. travnja u Zagrebu. Na natječaj, koji traje do 25. siječnja mogu se poslati nove, neobjavljivane, niti javno izvođene skladbe ne dulje od četiri minute tematski prožete nadom Kristova uskrsnuća s potpisanim autorima glazbe, teksta i aranžmana.

Prijava za natječaj mora sadržavati oglednu demo snimku pjesme, koja ne mora biti studijska, ali glazbeno-produkcijski treba biti što sličnija izvedbenoj verziji. Aranžman pjesme mora biti definiran, ali ne mora biti definitivan. Pjesma može biti poslana i u mp3 formatu s rezolucijom od najmanje 256 kbps. Potrebno je dostaviti i tekst pjesme u Word formatu, kraću biografiju izvođača sa svim potrebnim podacima (adresa, telefon, e-mail, web i sl.). Uz prijavu treba navesti župu ili zajednicu u kojoj se djeluje te dostaviti potvrdu povjerenika za mlade matične nad/biskupije.
Prijave se dostavljaju isključivo u digitalnom obliku i to: na CD-u na adresu: Hrvatska biskupska konferencija, za Uskrs fest, Ksaverska cesta 12a, 10000 Zagreb ili elektroničkom poštom na adresu: uskrsfest@hbk.hr.
Rezultati natječaja bit će objavljeni u emisiji Sacro ritam Hrvatskoga katoličkog radija u četvrtak 4. veljače u 20.30 sati.
Organizacijski Odbor, u suradnji s autorima, zadržava pravo korekcije teksta i aranžmana ako to budu zatražili članovi stručne komisije. Sve izvođače na Uskrs festu 2016. pratit će zajednički instrumentalni sastav, a prateće vokale svaki izvođač dovodi sa sobom.
Više informacija o Natječaju možete dobiti na mail: uskrsfest@hbk.hr.

Prijave se dostavljaju isključivo u digitalnom obliku i to:
1) na CD-u na adresu: Hrvatska biskupska konferencija, za Uskrs fest, Ksaverska cesta 12a, 10000 Zagreb
2) elektroničkom poštom na adresu: uskrsfest@hbk.hr

Natječaj za Uskrs fest 2016. preuzmi ovdje.

Više informacija o Natječaju možete dobiti na mail Uskrs festa uskrsfest@hbk.hr ili na Facebooku  i  Twitteru.

Ured HBK za mlade

 

Posljednje obavijesti

Natječaj za Uskrs fest 2018.